English

Bir Asrı Aşkın Deneyim: Yünün Zarafetini Geleneğiyle Buluşturuyoruz

Yün Ticaretinde Eşsiz Miras

Özboyacı Yün olarak, 1917 yılında Manisa, Kula’da kurulduğumuz zengin mirasımızla gurur duyuyoruz. Bugün, dördüncü kuşakta olan özverili liderliğimizle, mükemmeliyet için olan taahhüdümüz sarsılmaz bir şekilde devam ediyor.

İzmirdeki genel merkezimiz ile Manisa ve Menenmen’deki modern depolama tesislerimizle sektörde öncü bir konuma geldik. İsmimiz, kalite, güven ve yün ticareti hakkında doğru bir anlayışla eş anlamlıdır.

Özel Yün Temini & İşleme

Eskiye dayanan bağlantılarımız,  bölgedeki önde gelen deri fabrikalarından tabak yünü temini yapmamıza ve çiftlikler ile aracılarımız da kırkım yünlerini toplamamıza yardımcı olur. Ayrıca her aşamada sürdürülebilirlik ve kaliteyi garantileyerek doğrudan yün yetiştiricileriyle işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Müşteri ihtiyaçlarına dayalı titiz sınıflandırmalarla, saygın müşterilerimizin taleplerine göre çeşitli türde ve incelikte yün sunmaya hazırız.

Kalite ve Müşteri Memnuniyetine Taahhüt

Tek vizyonumuz müşteri memnuniyetidir. Sürekli olarak yüksek kaliteli üretimi, bu sektördeki güvenilir ticaret uygulamalarıyla birleştirmeye çalışıyoruz. Özboyacı Yün’ü seçerken sadece bir ürün seçmiyor, mükemmeliyet geleneğine yatırım yapıyorsunuz.